В  последния месец Кейт, Уилям и децата  бяха на почивка

...
В  последния месец Кейт, Уилям и децата  бяха на почивка
Коментари Харесай

Принцесата на Уелс лъсна с увиснали клепачи и с уморени очи

В  последния месец Кейт, Уилям и децата  бяха на отмора на остров Мустик на Карибите.  Наскоро се върнаха в Лондон, с цел да отдадат респект на умрялата Елизабет II. А на 12 септември Кейт Мидълтън се завърна към нормалните си отговорности, като посети един от държавните затвори.

Почитателите на принцесата бяха сюрпризирани от новата прическа на принцесата. Стилистите й и направиха бретон вид „ перде ”, който е обожаван от французойките. Тази прическа обаче не е подобаваща за Кейт тъй като през това лято клепачите й очевидно увиснаха. А новата форма на косата единствено акцентира „ изтощените ” й очи.

Обществеността видя, че Катрин все едно има кривогледство (едното й око е по-затворено от другото), нещо което е симптом за прекарани доста безсънни нощи. Нещо, за което чиновниците на Бъкингам мълчат. Иначе няма пояснение на обстоятелството, за какво принцесата на Уелс  е толкоз изтощена след завръщането си от лятната почивка.

Какво се случва с кралското семейство се питат феновете на Кейт и Уилям и се чудят по какъв начин е допустимо обичаната им принцеса да се състари единствено за няколко месеца.

Инфо: Wday.ru

Тагове: new Кейт Мидълтън принцесата на Уелс Кейт се състари Кейт с увиснали клепачи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР